18.7.2017

Proč si udělat nové webové stránky

Pokud jste jedním z nadšených majitelů webových stránek, které jste vlastnoručně vytvořili a pravidelně o ně pečujete, je tento článek určen právě Vám a doporučujeme dočíst až do konce.

shutterstock_152874887

Patříte mezi ty, kteří by si měli pořídit nový web?

  • vytvořili jste své stránky před více než 3 lety

  • chcete zvýšit návštěvnost a vyhledatelnost svého webu

  • chcete svým návštěvníkům usnadnit orientaci na svém webu

 

Důvody ke změně a vytvoření nového webu

  • v posledních letech se velmi znatelně změnil způsob tvorby webových stránek včetně jejich struktury

  • návštěvníci z více než 50 % navštěvují vaše stránky z chytrých mobilních telefonů a tabletů (málo kdo chce trávit čas u stolního počítače)

  • webové stránky, které se zobrazení v mobilním telefonu nepřizpůsobí a jsou tak špatně ovladatelné odrazují nejen své návštěvníky, ale i vyhledávače jako Seznam.cz nebo Google.com, které je automaticky posouvají na nižší pozice a takto je „trestají“

  • moderní vzhled a jednoduché ovládání webových stránek jsou ukazateli kontinuální práce na Vašich stránkách a zájmu o jeho návštěvníky, aby se na něm cítili opečovávaní „jako v bavlnce“

 

Věříme, že Vás důvody pro změnu k lepšímu, která se s PageRide dělá tak snadno, přimějí k zamyšlení nad možností, jak posunout svůj koníček či business dál a stát se profesionálem v tom, co vás tak baví.

 

V příštím článku Vám poradíme jaké jsou hlavní zásady při přípravě nových webových stránek a na co při jeho tvorbě nezapomenout.

 

S vašimi dalšími dotazy a možnostmi individuálního řešení na míru Vám bude ráda nápomocna naše kolegyně Martina z technické podpory. Neváhejte ji kontaktovat pomocí našeho kontaktního formuláře.

 

S přáním úspěšného dne,

tým PageRide!

  • DurlaX88 86.49.*.*
    0 0
    Dobrý den, všiml jsem si, že moje stránky vypadají na mobilu hrozně, bohužel jsem nenašel žádný modul pro nastavení mobilního zobrazení, chystáte v blízké době možnost mobilního zobrazení?
    • Správce stránky 127.0.*.*
      0 0
      Dobrý den, všechny stránky vytvořené na PageRide jsou automaticky optimalizovány pro mobilní zařízení. Pokud se vám něco na stránce zobrazuje (v mobilním zobrazení) špatně, tak nám napište přes kontaktní formulář a my se na to podíváme.
  • Jiří Kurz 87.249.*.*
    1 0
    Ahoj , přeci jen rád přejdu na www.pegirade.com. je tam mnoho novinek a není tolik okoukaný. Jen zatím nevím jak se rychle dostat  z konce stránek dole na menu nahoře.Snad je tam nějaký rychlo  tuk ale zatím  o něm nevím. U snadno bylo klik na ,,tyto stránky,, JK   www.piloti.pageride.eu

    • Správce stránky 127.0.*.*
      0 0
      Dobrý den, máte na mysli navigaci dole v patičce stránky? Toto je na WebSnadno nastaveno přímo v šabloně. Na PageRide tento typ šablony nemáme, takže to v současnosti není možné.
  • Jiří Kurz 87.249.*.*
    1 0
    Ahoj, dnes jsem je vyzkoušel a zřejmě bude tento portál lepší- má několik novinek a tak to zkouším.
    Jirka
  • Pavel 93.89.*.*
    8 0
    Zůstávám u WebSnadno. Zkoušel jsem několikrát práci s PG., ale stále ne a ne si zvyknout.. Škoda jen, že wbs.cz není již aktualizovaný. Také mi přijde, že tam mám daleko více možností a vše je tak nějak jednodušší a srozumitelnější. Zde mi také přijde že jsou všechny šablony skoro stejné a chybí mi tu placené verze jako to bylo u wbs.cz.
    • Správce stránky 84.244.*.*
      5 0
      Dobrý den, děkujeme za Váš komentář a zpětnou vazbu. Vážíme se Vašich podnětů. WBS již aktualizován nebude, ale můžeme vám zaručit, že na PageRide budeme usilovně pracovat a vylepšovat ho.