Systém PageRide nabízí čtyři balíčky provozu stránek

  • Zdarma (výchozí)
  • Premium (bez reklam, více funkcí)
  • Business (e-shop)
  • Individual (dle požadavků)

Systém zároveň umožňuje mít v rámci jednoho účtu více webových stránek, přičemž každá stránka může mít aktivní jiný balíček provozu. A co více, balíčky provozu můžete kdykoliv v čase aktivovat, vypínat nebo přehazovat mezi stránkami. Všechny tyto výhody umožňuje kreditní systém.

Kreditní systém funguje podobně jako předplacený kredit, jak ho známe u telefonních operátorů. Nabijete kredit a z něj pak v čase ukusujete pro jednotlivé stránky - balíčky.

Balíčky se aktivují vždy na měsíc dopředu a každý další měsíc (v momentě expirace balíčku) se opět z kreditu stáhne předplatné na měsíc další. Předpokladem je mít na účtu kladný kredit, aby se při pokusu o prodloužení balíčku měl kredit z čeho stáhnout. 

Pokud balíček změníte, ať už nahoru nebo dolů, nevyčerpané předplatné se pak vrátí do kreditu, nebo naopak doúčtuje. Vám jako klientovi to tak dává prostor balíčky kdykoliv měnit podle aktuálních požadavků, třeba i individuálních. Jediné, co řešíte je, aby byl na účtu dostatečný kredit. A ani to nemusíte hlídat, protože Vás na klesající kredit předem upozorníme.

Výši kreditu nabíjíte libovolně na základě vystavené objednávky. Můžete dobíjet menší částky každý měsíc, nebo větší částku jednou za rok. TIP: Čím vyšší je objednávka, tím vyšší je množstevní sleva. Převod peněz na "virtuální" kredit lze uskutečnit klasickým bankovním převodem, on-line platbou, kreditní kartou. 

Vezměme si následující příklad

1) Ihned po registraci získáváte kredit zdarma - na zkoušku

kredit

2) V administraci stránky pod navigací naleznete infobox o aktuálním balíčku stránky. Kliknutím se rychle dostanete k přehledu balíčků.

button

3) Aktivujme Premium (nebo i Business) za zkušební kredity zdarma. 

premium

Kredit v navigaci se ihned odečetl a balíček je aktivní od teď na celý následující měsíc

creditlow

4) Vraťme se zpět do Administrace stránky, kde již vidíme aktivní verzi Premium. Vidíme také informaci, že zbývá jeden měsíc předplatného = máme kredit na jedno další měsíční prodloužení.

button1

5) Posuňme se myšlenkově v čase o měsíc do budoucnosti. Nastala expirace balíčku. Systém se jej bude snažit prodloužit, a strhne proto z kreditu další měsíční platbu.

Dostaneme se z kreditu:

creditlow

Na záporný stav kreditu:

creditzero

Jde o regulérní stav, kdy Vám bez omezení naběhne celý druhý měsíc balíčku, byť byl k dispozici jen zlomek potřebného kreditu. Jedná se o ochrannou lhůtu pro Vás, pro případ opožděné nebo opomíjené platby nebo řekněme časový polštář. 

6) Rozhodnete-li se ve službě pokračovat, stačí se přihlásit do administrace a vystavit objednávku kreditu

nabit

Systém nabídne nabití kreditů tak, aby vyšly na 12 prodloužení balíčků, tj. celý další rok. Samozřejmě lze objednávka změnit dle potřeby. Všimněte si také, že dobíjíme kredity v hodnotě 1430,- Kč, ale díky 8% množstevní slevě budete platit pouze 1316,- Kč. 

7) Po zaplacení objednávky si pro přehlednost otevřeme detail spotřeby. Na účet byl připsán kredit v hodnotě 1430,- Kč, ze kterého je třeba odečíst vyrovnání za druhý měsíc balíčku 103,- Kč = výsledný stav kreditu 1327,- Kč. Čeká nás 12 dalších měsíčních prodloužení verze Premium.

final

Máte-li další otázky, neváhejte a pište...

  • Komentáře jsou prázdné.